Verzenden & retourneren

Verzenden

Handwerkmagazijn streeft ernaar om alle bestelde goederen dezelfde dag te verzenden. Is uw pakket voor 21:00 uur besteld? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog met PostNL verstuurd. Feestdagen worden niet meegerekend in de levertijd. Mocht u op moment van bezorging niet thuis zijn, dan krijgt u de bestelling de volgende werkdag onder dezelfde condities opnieuw aangeboden. Handwerkmagazijn heeft geen invloed op de bezorgtijden van PostNL.

Voor brievenbuspost geldt dat indien u besteld voor 17.00 = zelfde dag verzonden. Besteld u na 17.00 uur en wilt u het de volgende dag ontvangen? Kies dan voor pakketdienst. 

Mocht dit niet haalbaar zijn, dan verneemt u dat direct per email van ons. Wij bieden u dan de keuze voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. 

Verzendkosten

Nederland, België & Duitsland

Al onze artikelen worden gratis verzonden.

Pakket:

BESTEL DAG: VOOR 21.00 U. NA 21.00 U.
Maandag: Levering dinsdag Levering woensdag
Dinsdag: Levering woensdag Levering donderdag
Woensdag: Levering donderdag Levering vrijdag
Donderdag: Levering vrijdag Levering zaterdag
Vrijdag: Levering zaterdag       Levering dinsdag
Zaterdag: Levering dinsdag Levering dinsdag
Zondag:                     Levering dinsdag              Levering dinsdag          Brievenbuspost (zonder track & trace code):

BESTEL DAG: VOOR 17.00 U.
Maandag: Levering dinsdag of woensdag
Dinsdag: Levering woensdag of donderdag
Woensdag: Levering donderdag of vrijdag
Donderdag: Levering vrijdag of zaterdag
Vrijdag: Levering zaterdag of dinsdag
Zaterdag: Levering dinsdag of woensdag
Zondag:                     Levering dinsdag of woensdag


Wilt u liever wel een track & trace code? Of dat de bestelling niet via de brievenbuspost verzonden wordt, kies dan voor pakketpost bij het afrekenen (€ 2,95).

Pakket niet ontvangen, wat nu?

Controleer als eerst of u de juiste adresgegevens heeft achtergelaten bij uw bestelling. Deze gegevens kunt u terugvinden in de bevestiging van uw bestelling. Is uw bestelling al verzonden en zijn de adresgegevens onjuist? Dan kunnen wij geen adresgegevens meer wijzigen. 
Pakketten met een onjuist adres komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden. (€. 6,75 pakket) (€ 3,95 brievenbuspakje).
Indien u de zending opnieuw wilt laten versturen, worden deze kosten in rekening gebracht. 

Heeft u uw bestelling niet ontvangen en is het adres correct ingevuld? Neem dan direct contact met ons op. 
 

Retourneren

Handwerkmagazijn hanteert een retour termijn van 30 dagen. Indien u de aankoop wilt retourneren, dient u hiertoe altijd eerst per email contact met ons op te nemen. U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier. Daarna dient u de artikelen, samen met een kopie-factuur aan ons te verzenden. Retourneer het product, inclusief het ingevulde herroepingsformulier en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Artikelen die beschadigd zijn, worden niet gecrediteerd, maar wel ingenomen.

Als alle stukken compleet zijn, wordt het bedrag binnen 14 dagen op uw rekening overgemaakt. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw rekening, bewaar daarom het bewijs dat u krijgt van uw postagentschap.
Bij eventuele onderfrankering van het door u aan ons verstuurde pakket, brengen wij de kosten die het met zich meebrengt bij de klant in rekening.

Retouradres

Artikelen die geretourneerd worden, dienen verzonden te worden naar:

Handwerkmagazijn

Postbus 22107
1302 CC Almere

Alleen retourzendingen die verzonden zijn naar dít adres, worden in behandeling genomen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »